ï"¿ LG Foto - Reportage

Reportage

Tillsammans med min kära hustru har jag gjort några spännande resor. För att inte glömma våra äventyr och för att låta delta andra i våra upplevelser har jag skrivit reportage om mina olika resor.  Här nedan finns ett utdrag från ett resereportage från Kenya:


En safari i Kenya är en omskakande upplevelse.

... Vägen från Nairobi mot Samburuland börjar med asfalt, mycket folk i rörelse, små    affärer och marknadsstånd avlöses av marknader där varorna ligger staplade på marken. De två första milen är vägen bra, sedan övergår den till asfalt med mindre hål,sedan större och till sist blir det mera att likna vid ett förlängt grustag. Minibussenvi färdas i är en Nissan, förstärkt i alla led. Bottenplatten är närmast att liknavid pansarplåt. Fjädring och stötdämpare är dubblerade.Karossen är försedd med yttre och inre störtbågar och däcken närmast kompakta. Bekväm? Glöm det! Men, nu är det safari, humöret och förväntningarna är på topp och ettgott sittfläsk underlättar. Vägen har nu förvandlats från grustag till värre och består nu av ett antal spår både på och vid sidan av vägen. Varje chaufför har sitt favoritspår och om de råkar befinna sig på mötande halva, vem bryr sig! .......


Blev Du nyfiken och vill veta mer?

Kontakta mig om Du är intresserad. Just nu har jag ett reportage om Grönland på gång. Kontakta mig för en intresseanmälan här.

© LG Foto